rudan.se

28/06/2011

Smink och makeup artist

Filed under: Okategoriserade — @ 18:47

Att jobba med makeup är att vara en makeup-artist, då sminkar man människor som ska till event, fotograferingar, på fester osv. Om man ska kunna jobba med smink så måste man vara noggrann, stadig på handen, ha ett öga för färger och mode. När man sminkar någon annan än en själv måste man se vilka färger som passar på just den människan, och det kräver mycket övning som sen ger den färdighet man behöver. Man behöver inte bara gå till en makeup-artist för att bli sminkad, utan man kan även gå kurser i hur man sminkar sig. Då lär man sig om vad man själv passar bra i och hur man sen gör för att sminka sig så att det blir snyggt.Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2021 rudan.se