rudan.se

06/07/2011

En ögonlocksoperation kan dölja åldrande

Filed under: Okategoriserade — @ 11:30

När man är ung så är huden slät och fin och om man sköter om huden väl så kommer den att bibehållas så ett långt tag till. Men när man blir lite äldre så kommer rynkorna komma fram förr eller senare och då är det bra att vara redo. Vissa rynkor måste man kanske till och med fixa för att man inte ska göra illa sig. Till exempel så kan rynkorna på ögonlocken tynga ner ögonen så att det påverkar synen på ett negativt sätt, och det måste man göra något åt. Så då får man göra en ögonlocksoperation så att man skär bort lite av ögonlocken så att de inte hänger lika mycket.Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2021 rudan.se