rudan.se

15/07/2011

Kan man laga en trasig iPhone?

Filed under: Okategoriserade — @ 20:34

iPhone är en fruktansvärt populär pryl och telefon. förmodligen den allra mest eftertraktade telefonen på marknaden idag. Med sina många program och spel, samt läckra design och bra funktioner är den tveklöst marknadens trevligaste telefon just nu.

Läcker design i all ära, och det är anledningen till att många köper den, men det finns definitivt nackdelar med att ha en läcker telefon som är nästan helt i glas. Det händer titt som tätt att iPhones går sönder och spräcker skärmen, något som enkelt händer då hela framsidan av telefonen är en stor glasskärm.

En första tanke kan säkert vara att köpa en ny telefon, men det går faktiskt alldeles utmärkt att reparera iPhone. Att byta glasskärm eller någon invändig del i telefonen såsom högtalare eller kontakter är ofta bara en bråkdel av kostnaden av en ny telefon, så undersök om inte du kan reparera din iPhone istället om olyckan har varit framme!Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2020 rudan.se