rudan.se

23/07/2011

Tunnhåriga kan få tillbaks sin gamla kalufs

Filed under: Okategoriserade — @ 15:35

Många tror att det är omöjligt att få en person med tunt hår och få det till en tjock kalufs, de personerna som tror det har helt fel. Det finns många olika sätt till hur man kan motverka håravfall och tunnhårighet. Antingen så kan man raka av sig håret där det är tunt och limma fast en tupé, en liten peruk, i samma färg som ens eget hår, och då syns det inte ett dugg att det inte är riktigt hår. Eller så kan man använda nålterapi för att få igång hårsäckarna, men det kan dock ta längre tid och man måste räkna med att vänta minst några månader innan man ser resultat.Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2020 rudan.se