rudan.se

10/08/2011

Att tänka på med städhjälp

Filed under: Okategoriserade — @ 16:42

När man har en anställd städhjälp hemma så är det många som tror att städerskan ska slarva bort saker eller prylar när hon eller han städar hemmet. Så därför när man har hemstäd hemma och ungefär dagen innan städerskan ska komma till ens lägenhet eller hus så kan det vara bra att man plockar undan de saker som är viktiga och som man verkligen vill veta var man har det så att man slipper leta.

Annars så kan det vara väldigt skönt att ha hemstädning hemma så att man verkligen inte behöver dammsuga och moppa golven, tvätta fönster, tvätta och stryka kläder och så vidare. När man har haft hemstädning ett tag så är det lätt att man blir lite bortskämd, särskilt när man kan ta fördel av rut-avdraget.Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2021 rudan.se